Tilitoimiston valinta

Sopivan tilitoimiston etsiminen ja löytäminen on haastavaa. Ilman omakohtaista kokemusta, suosittelua tai kattavaa taustatyötä sopivan tilitoimiston valinta voi tuntua jopa mahdottomalta.

Suomessa on rekisteröity lähes 8000 yritystä, joiden toimialaksi on ilmoitettu Laskentatoimi, kirjanpito ja tilintarkastus; veroneuvonta (toimialakoodilla 6920).

Miten valita se sopiva tilitoimisto?

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat hieman erilaiset, mutta samat perusasiat pätee kaikille: jokainen haluaa osaavan, ammattitaitoisen ja luotettavan tilitoimiston. Moni tilitoimisto mainostaa itse näitä ominaisuuksia, mutta harvalla on antaa vakuuttavaa asiakkailta kerättyä dataa mainospuheiden tueksi.

Yleensä suuret yritykset käyttävät isompien tilitoimistojen palveluja, ja samoin pienet tilitoimistot palvelevat pieniä yrityksiä. Suurempi yritys tarvitsee kattavempaa palvelua sekä kapasiteettia, jota pieneltä tilitoimistolta ei välttämättä löydy. Pieneltä tilitoimistolta taasen saa yksilöllistä ja henkilökohtaisempaa palvelua.

Tilitoimiston valintakriteerit

Palvelu työn alla

Pahoittelumme, että saavuit paikalle hieman etuajassa. Jätä sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme sinulle kun palvelu on käyttökunnossa.